
Opskrifter
Gå på opdagelse i KØDkollektivets menukoncepter med ideer til alt fra gademad til kantinemenuer. Her finder du masser af inspiration med charcuteri både i det salte, det kolde og det varme køkken og alt derimellem.

Ramen suppe med shitake svampe og roastbeef
Se opskrift
Roastbeef med fermenteret julekål og misohumus
Se opskrift
Thailandsk græskar creme med Kylling og lynstegt grønt
Se opskrift
Kartoffelmad med mayo, fennikel og salami crumble
Se opskrift
Bagte gulerødder med soja kerner, persillehumus og okse salami
Se opskrift
Havrerisotto med svampe og Chorizo
Se opskrift
Sprød pancetta med asparges, broccoli og miso mayo
Se opskrift
Linse bolognese med pepperoni
Se opskrift
Japansk æggekage med kål og kalkun
Se opskrift
Selleri toast med hamburgerryg
Se opskrift
Tærte med bløde løg, timian og Pancetta
Se opskrift