Ingredienser
Opskriften er til 10 personer.
- 2000 g 3-Stjernet Bolognese
- 3 ds. kikærter (af 250 g)
- 1/2 dl olivenolie
- Havsalt og friskkværnet peber
- chiliflager
Mynte-creme
- 400 g græsk yoghurt
- 1 stort bundt mynte
- Salt og friskkværnet peber
Pynt
- 10 stilke koriander
Tilberedning
Varm bolognesen som anvist.
Dræn kikærter fra væde i en sigte.
Varm en stor pande med olie og steg kikærterne, godt sprøde på alle sider, krydr med salt og peber og evt. chili.
Skyl og pluk mynten i blade. Blend med græsk yoghurt til en lind masse. Smag til med salt og peber.
Anret bolognesen i et stort fad i lag med de sprøde kikærter. Top med myntecreme og pynt med koriander og server.
Se også disse opskrifter
Vårsalat med estragoncreme, peberrod og oksesalami
Se opskrift
Sprød pancetta med asparges, broccoli og miso mayo
Se opskrift