Bolognese Med Krydret Kikaerter Og Myntecreme

80 / 20 - mad og måltider Bolognese med krydrede ristede kikærter og mynte-creme

Tip: Steg kikærterne med chiliflager, så bliver de dejlig krydret.
Server evt. retten med kogt pasta eller nannbrød.

Ingredienser

Opskriften er til 10 personer.

  • 2000 g 3-Stjernet Bolognese
  • 3 ds. kikærter (af 250 g)
  • 1/2 dl olivenolie
  • Havsalt og friskkværnet peber
  • chiliflager

Mynte-creme

  • 400 g græsk yoghurt
  • 1 stort bundt mynte
  • Salt og friskkværnet peber

Pynt

  • 10 stilke koriander

Tilberedning

Varm bolognesen som anvist.

Dræn kikærter fra væde i en sigte.
Varm en stor pande med olie og steg kikærterne, godt sprøde på alle sider, krydr med salt og peber og evt. chili.

Skyl og pluk mynten i blade. Blend med græsk yoghurt til en lind masse. Smag til med salt og peber.

Anret bolognesen i et stort fad i lag med de sprøde kikærter. Top med myntecreme og pynt med koriander og server.

Se også disse opskrifter

Vårsalat med estragoncreme, peberrod og oksesalami

Vårsalat med estragoncreme, peberrod og oksesalami

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider
Sprød pancetta med asparges, broccoli og miso mayo

Sprød pancetta med asparges, broccoli og miso mayo

Se opskrift
80 20 Ikon Umami
Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Blomkålstoast med dildmayo, chilicheddar og hamburgerryg eller landskine

Se opskrift
80 / 20 - mad og måltider